La revista sobre Europa es presenta a Mataró amb Jordi Pujol



El proper divendres dia 20 de desembre a 2/4 de 8 del vespre, la sala d’actes de la Fundació Iluro de Mataró (C/Santa Teresa, 61) acollirà l’acte de presentació del número sobre Europa que la revista Valors ha editat aquest mes de desembre i que té en l’expresident de la Generalitat el seu protagonista principal.

D’aquesta manera es reproduirà l’esquema instituït en el primer contacte entre els promotors de la revista i el president Pujol, el juliol de 2004, pel qual l’exmandatari català va acudir ja a Mataró el setembre d’aquell mateix any en una conferència [resum] que va tenir lloc al Foment Mataroní i que va venir precedida d’una entrevista al seu despatx del Passeig de Gràcia de Barcelona.

A banda de Pujol, el dossier compta també amb la participació de Roger Albinyana, secretari de relacions amb la Unió Europea del Govern de la Generalitat; el periodista Martí Anglada, de llarga trajectòria en el seguiment de diversos processos europeus; de Kolja Bienert, president de l’associació Horitzó Europa amb seu a Barcelona; i també de la periodista Teresa Carreras, comissària dels actes del 50è aniversari de les declaracions de l’Abat Escarré a Le Monde on criticava el règim franquista.

L’acte de presentació del número el conduirà Francesc Amat, membre del Consell de Redacció de la revista Valors. Amat és doctor en Ciència Política per la Universitat d’Oxford i anteriorment es va llicenciar en Economia a la UPF. Actualment és investigador universitari a l’IPEG de la Universitat Pompeu Fabra, el nou centre d’economia política que dirigeix en Carles Boix a la Barcelona Graduate School of Economics.

Comentaris

Entrades populars