Jordi Ballart, el nen que fa d'alcalde



La feina de producció de les sis edicions locals de la web de El Periódico de Catalunya, que tenim l'honor de capitanejar des de Clack sota la direcció d'en Saül Gordillo, ens permet conèixer de primera mà les novetats que hi ha al territori, a les ciutats mitjanes del país, fora de la gran ciutat.

Una d'aquestes novetats, al Vallès Occidental, és l'arribada a l'alcaldia de Terrassa de Jordi Ballart, amb tan sols 32 anys -això fa que, segons ell mateix explica, alguns li diguin "el nen", cosa que ell encaixa esportivament, com no podria ser d'altra manera-.

El vídeo que veieu sobre aquestes línies és el resultat de la visita que li vam fer dijous passat, amb en Saül i jo mateix en funcions d'entrevistadors i en Marc Arisa de tècnic d'imatge i so. La primera part de l'entrevista transcrita la podeu llegir aquí; n'anireu llegint la resta a l'edició de Terrassa de El Periódico, els propers dies.

Ballart transmet il·lusió i ganes, voluntat de fer-ho bé, i capacitat de connexió amb els nous electors. Un polític precoç, encara en cocció, que donarà amb tota seguretat molt a parlar en el marc de la generació dels que ara en tenen 30 i pocs, com el batlle de la Seu d'Urgell Albert Batalla. En necessitem més, d'aquests joves que estan disposats a rostir-se les celles per ser l'alcalde de la seva ciutat... 

Comentaris

Entrades populars