El Públic 'live'

















Dins la voluntat que formava part del projecte de l'espai cultural El Públic des del primer dia, hi ha figurat sempre aprofitar al màxim les noves tecnologies per difondre les propostes que tindrien lloc en el seu interior.  Així, de seguida vam crear canals de Facebook i Twitter que han tingut una acceptació excel·lent entre la gent del nostre entorn i també de molt més enllà.

Aquest diumenge, aprofitant el primer concert del cicle Músiques Tranquil·les al nostre espai cultural, hem dut a terme una nova experiència en aquest sentit, a través de l'aplicació Bambuser d'Ipad: retransmetre en 'streaming' el concert de Born 54 i Flor Braier, de manera que els que no han pogut acompanyar-nos al local ho han fet a través d'internet.

A la imatge es pot veure com l'Ipad enregistra les imatges del concert, que són automàticament llançades a la xarxa. Esperem poder repetir experiències com aquestes en altres ocasions.

Les noves tecnologies són una eina meravellosa per a aquelles iniciatives modestes, com la nostra, de cara a posicionar-se amb aquelles empreses o projectes que sí que tenen recursos econòmics al darrera. En aquesta nova era del coneixement, l'èxit és per a aquells que innoven, no tant pels que tenen múscul financer. I poder posar en pràctica això, és un autèntic plaer, creieu-me.

Comentaris

Entrades populars