El LAC, un nou projecte fet realitat



Una vegada més, el que va començar com una reunió, a casa mateix, d'un possible projecte que es podria arribar a dur a terme algun dia, s'ha convertit en realitat, sortosament. No és un projecte estrictament meu ni tampoc de Clack sinó que ha sorgit de les ments d'en Pol Bartrés i la Núria Radó, amb qui ens uneix una relació d'amistat profunda -els dos col·laboren, a més, a la secció de ciències de Valors, titulada L'Altra cara de la ciència, tot i que la Núria actualment està en excedència-. Des de Clack simplement el que hem fet és acollir-lo i ajudar-los a potenciar-lo tot el que hem estat capaços.

Parlem del Laboratori d'Aprenentatge Científic, el LAC, que en suma pretén endinsar els més joves en el món dels perquès, en relació a la ciència i la tecnologia, seguint un discurs que tan la Núria com en Pol han desenvolupat diverses vegades (per exemple en aquest programa de ràdio que vam fer a Valors a peu de carrer). Vivim en un món molt evolucionat respecte la ciència i la tecnologia i moltes vegades -jo el primer- no en som conscients. I val la pena ser conscients.

El LAC, que començarà a funcionar l'1 de març a Tecnocampus Mataró-Maresme, on ajudarà a desenvolupar vocacions de l'àmbit de l'enginyeria, es va presentar dissabte a la tarda a la plaça de Santa Anna en un taller obert on ja va quedar clar per on anirien les coses. Desitjo que tinguin molta sort en el desenvolupament del seu projecte.

Poder ajudar a aquests amics i companys a dur a terme el seu somni, és francament una passada. Llarga vida al LAC!

Comentaris

Entrades populars