Valors a l'alça: ja el tenim aquí



Després d'unes quantes setmanes de preparació, aquest dissabte a les 11 de la nit va néixer Valors a l'alça, el nou programa que, des de Mataró Ràdio, durem a terme durant aquest curs la gent de la revista Valors a la Xarxa, el nou nom de COMRàdio des del passat dilluns dia 3 de setembre.

Va ser, des dels estudis de Mataró Ràdio estant, un moment important, que ens omple de goig pel que suposa de consolidació del projecte en clau radiofònica: després de tres anys acollits a Ràdio Estel de forma magnífica, ara el programa fa un salt i es planteja un més alt nivell d'exigència en tots els sentits. I pel que suposa també poder ampliar el nostre projecte des de casa, des de Mataró. Per mi, no cal dir-ho, Mataró Ràdio és un lloc important en la meva trajectòria perquè en vaig ser el primer cap d'informatius, de 2006 a 2009.

Però tornem al Valors a l'alça, que hem volgut titular així per insuflar esperança i optimisme en uns moments en què n'anem tan faltats. El gruix del programa el composarà cada setmana una tertúlia amb tres convidats, que intentarem que ens ajudin a anar una mica més enllà del que permeten les pàgines de la revista. Dic això perquè sovint es tractarà d'escoltar i veure com dialoguen les mateixes persones que han participat a la revista escrivint-hi. En aquesta primera ocasió els convidats van ser el filòsof i columnista de Valors Gregorio Luri, l'actor Eduard Biosca -protagonista d'un muntatge titulat Optimisme global- i Ferran Busquets, director de la Fundació Arrels [cliqueu aquí si no podeu obrir el player de dalt].

Comentaris

Entrades populars