Les fotos en blanc i negre de Dani Domínguez a El Públic



Després del concert on diumenge passat una setantenta de persones van gaudir del concert d'Ivette Nadal [aquí crònica i vídeo del Diaridelamusica.com], aquest divendres dia 27 a El Públic estem d'estrena. Fins a finals de febrer tindrem de convidat -nosaltres i els veïns del Col·legi d'Aparelladors, per primer cop de conjunt-, les fotos en blanc i negre del mataroní Dani Domínguez sota el títol Negre-Blanc. Fotografies que es pot veure a les parets de El Públic i del Col·legi d'Aparelladors des d'avui divendres dia 27 de gener i fins a finals del mes de febrer.

“El blanc i negre sempre m’ha agradat. Em venia de gust treballar amb imatges sense color i potenciar el negre amb el marc i el fons de la fotografia”. Així explica el fotògraf mataroní la idea que hi ha al darrera de l'exposició, que consta d’una col·lecció d’imatges amb el blanc i negre com a principal punt de lligam. Hi ha, a més, una sèrie de desenfocaments per remarcar altres parts de les fotografies. La presentació de les imatges és en format quadrat i en un marc de 50 x 50 cm. Dani Domínguez va començar a estudiar fotografia el 2001 i ja ha exposat a Barcelona, Girona, Saragossa, El Prat de Llobregat, a banda de la seva ciutat, Mataró.

Com deia, es tracta de la primera mostra que es fa simultàniament a la sala del Col·legi d’Aparelladors i Arquitectes Tècnics i també les parets de l'espai cultural El Públic, en el marc del conveni signat el mes d'abril de 2011 entre les dues institucions. La inaugurem a partir de les set de la tarda, amb una nova sessió del cicle Un cafè amb... promogut per El Públic i on el llibreter i artista Joan Poch, acompanyat de Sandra Martínez, crítica d’art, entrevistarà l'autor de la mostra.

Comentaris

Entrades populars