Més connectats i més comunicats, però... | Javier Elzo, el 7 de juny a Mataró

Xavier Guix, Saül Gordillo, Albert Sáez i Francesc Grané, durant la IV Jornada Valors, aquest dissabte passat. Foto: Àngels Ribas/Valors.

"Estem més connectats i més comunicats, però estem més ben informats?" (Saül Gordillo, periodista). "La pregunta és: ens interessa comunicar-nos, realment? El que volem és estar enganxats amb l'altre, acollits" (Francesc Grané, doctor en Comunicació). "No crec que la gent tingui ganes de saber la veritat, sinó més aviat que ens donin la raó" (Albert Sáez, director adjunt El Periódico). "Hi ha més comunicació? Sí, però cal dubtar de la seva qualitat. Hi ha molta dialèctica, però poc diàleg" (Xavier Guix, psicòleg). Són quatre de les idees que van deixar anar, dissabte dia 28 de maig, a la sala d'actes Caixa Laietana els ponents de la IV Jornada Valors Més connectats, més comunicats?, a la qual van assistir una seixantena de persones. Les ponències ofertes per Gordillo, Grané, Sáez i Guix es podran trobar en el número de juny de la revista, en una edició especial dedicada al monogràfic. De moment, els vídeos d'aquí a sota us permeten també recuperar els vídeos de la Jornada, un a un. Podeu llegir també l'apunt que, al seu bloc, ha fet Saül Gordillo sobre la Jornada [aquí].



MIRA LA INTERVENCIÓ DE XAVIER GUIX


MIRA LA INTERVENCIÓ DE SAÜL GORDILLO


MIRA LA INTERVENCIÓ D'ALBERT SÁEZ


MIRA LA INTERVENCIÓ DE FRANCESC GRANÉ


Javier Elzo, el 7 de juny a Mataró

Aquest mes de juny, però, concretament el dia 7, Valors convoca els seus lectors, subscriptors i col·laboradors a una nova activitat: Els valors dels catalans, una taula rodona de presentació dels resultats inclosos a l'estudi Valors tous en temps durs (Fundació Carulla i ESADE) on participaran Javier Elzo, catedràtic de Sociologia a la Universitat de Deusto, al País Basc, i Àngel Castiñeira, director del Departament de Ciències Socials d'ESADE. De fet, una entrevista amb Elzo és el contingut principal del número de maig de Valors, que podeu trobar als quioscos citats a www.valors.org. La conferència, recordeu, serà el 7 de juny a partir de 2/4 de 8 del vespre a la Sala Actes Caixa Laietana (Sta. Teresa, 63) de Mataró. No us ho perdeu.

Comentaris

Entrades populars