[Clack] Fent ressò de l'editorial Proteus i Francesc Torralba



L'editorial d'ètica Proteus [web] acaba d'editar, aquest mes de gener, el volum del filòsof Francesc Torralba No passeu de llarg. L'experiència ètica, tan en la seva edició en català com en castellà. El llibre es va presentar aquest dimecres dia 16 a la llibreria Bertrand de Barcelona, a la Rambla Catalunya, en un acte presentat pel promotor de Proteus, Miquel Osset. Si voleu fullejar algunes pàgines del llibre ho podeu fer aquí a través de la plataforma Issuu.

Amb aquest vídeo, Clack [web] incorpora un nou soci en la creació de vídeos amb continguts vinculats a llibres, que de moment ja compta amb Fragmenta [Youtube] i Cossetània [Youtube]. És un especial plaer poder col·laborar amb en Miquel Osset en el seu projecte de crear una editorial que es proposa ni més ni menys que promoure l'ètica entre els ciutadans. Així de senzill i de complicat.

No és la primera ni l'última, espero, col·laboració que fa Clack ni la meva persona amb l'editorial Proteus. Per l'altra iniciativa col·lectiva a la qual dedico el meu temps, la revista Valors [web], en Miquel ens ha proporcionat el seu suport a l'hora d'elaborar els capítols de la sèrie Valors.tv que està emetent la xarxa de televisions locals Comunicàlia. Al principi de cada capítol el propi Osset ens recomana un parell de llibres de la seva editorial vinculats al valor que tractarem en aquell episodi [una mostra]. Les intervencions són fruit de les gravacions que hem fet a la vila vallesana de Cànoves, ja mig entrada al Parc Natural del Montseny, que ens han permès descobrir encara més aquestes boniques terres que s'amaguen a l'esquena del nostre estimat Maresme.

Comentaris

Entrades populars