Primera crònica des de Nicaragua: "Estelí vol comprometre's amb Mataró"


La vicealcaldessa Rosa Argentina Rugama amb el regidor de Cooperació Carlos Fernàndez. Vídeo: J.S.



Les ajudes en l’àmbit de la cooperació per part de l’Ajuntament de Mataró només se seguiran fent si compten amb el suport de l’Administració local on es desenvolupen els projectes. Aquesta és la premissa bàsica amb què treballa el govern municipal en els darrers temps, en què la necessitat de ser efectius i transparents s’ha posat en primer lloc a l’ordre de prioritats, i el missatge que ha adreçat el regidor de Cooperació Carlos Fernàndez a la vicealcaldessa de la localitat d’Estelí, Rosa Argentina Rugama, en una recepció oficial aquest matí al consistori d’aquesta ciutat de 130.000 habitants.

En el mateix sentit s’expressava la presidenta del Col·lectiu EPMA Dolors Cadena, la qual feia referència a la necessitat de donar comptes als ciutadans mataronins que han finançat el projecte. La vicealcaldessa -que substituïa el batllet local de viatge a Managua- ha captat ràpidament el missatge i s’ha ofert a signar un conveni entre els dos Ajuntaments, el barri de Boris Vega i el Col·lectiu EPMA, impulsor del projecte.

La inauguració del Casal per a Adolescents tindrà lloc aquest dissabte. Una delegació de deu persones, encapçalada pel regidor de Cooperació Carlos Fernàndez, s’ha desplaçat a Nicaragua per a inaugurar aquest nou recinte.

Comentaris

Entrades populars