La xarxaClack no para





Avui som dijous i és un bon dia per explicar que Clack funciona. Com funciona també, però per explicar sobretot que funciona. Que això va molt seriosament i no hi ha marxa enrere possible. I que la xarxa de persones que participen a Clack es prenen la feina amb seriositat i rigor.

El vídeo que hi ha sobre aquestes línies l'hem gravat aquesta tarda a la plaça Virrei Amat de Barcelona, al districte d'Horta, un equip format per Marc Giner i un servidor, en el marc de la campanya de captació de socis que està duent a terme Òmnium Cultural i a la qual donem cobertura mediàtica. De forma remota, Georgina Altarriba coordina tot el procés de gravació, edició i distribució del material amb l'Ajuda d'Anna Galdón i Laura Cera.

A les set de la tarda un equip format per Toni Veas, de Claraboia, i jo mateix enregistrava al Casal del Llibre de Barcelona l'acte de presentació d'un nou volum de l'editorial Cossetània, amb qui treballem habitualment. És Bèsties i bestioles, de Celdoni Fonoll.

A la mateixa hora, a l'edifici del Centre Cívic del Pla d'en Boet, una desena de persones encapçaldes per l'Eloi Aymerich començava la feina per a dur a terme una nova edició de La Fàbrica, l'històric programa de cultura i activitat ciutadana iniciat per Televisió de Mataró ara fa nou anys i que amb la fussió de les dues televisions ara s'emet a M1TV. El programa és d'autoria de la pròpia emissora, però el produeix Clack. Hi participen: Georgina Altarriba, Tanit Palay, Sandra Guirado, Lluís Maymó, Guillem Grífols, Irene Ferrer, Raquel González, Maria Ruiz, Amaia Semper, Anna Galdón, Manel Vazquez, Anna Martínez, Jorge Heredia i Sandra Telarroja.

També ahir al es gravaven les introduccions del Diaridelamusica.com, presentat ara per Tanit Palay, que emetem a M1TV i a VOTV, la televisió pública del Vallès Oriental. L'acompanya el tècnic Kiko Montoro, també de Claraboia.

En un altre indret, Ariadna Vázquez i Mònica Porcel atenen la producció dels propers capítols de Valors.tv, un producte que Clack executa per a la revista Valors, en la qual també estic involucrat.

Un altre grup, el més jove, prepara i enregistra Joves.tv, espai que produïm cada setmana per a M1TV.

Des de casa seva, Ramon Castelló treballa el servei de premsa per al Cercle Històric Miquel Biada... i el nou gerent, Miguel Guillén, prepara paperassa i més paperassa...

30 persones treballant en un mateix dia per a la xarxaClack. Això funciona. Déu n'hi do. Gràcies a tots els que ho feu possible.

Que bo. M'he trobat la Neus Pinart a la presentació del llibre de Cossetània. Ens ha fet aquesta foto mentre en Toni i jo entrevistàvem a en Celdoni Fonoll. Gràcies Neus!

Comentaris

Miquel ha dit…
I tant que funciona! endavant!!!

Entrades populars