Francesc-Marc Álvaro i Antoni Gutiérrez Rubí acompanyaran Ernest Benach a l'acte del 2 de febrer















El 2 de febrer Valors ha convidat el president del Parlament, Ernest Benach, a una taula rodona titulada Valors i política. Una aliança possible? (20h, sala actes Caixa Laietana carrer Santa Teresa) i que segueix precisament la reflexió oberta amb la presentació a Mataró del volum Política i valors. Com restaurar la grandesa de la política?, de Daniel Ortiz, el passat 2 de desembre. Avui podem anunciar que el periodista i analista Francesc-Marc Álvaro i l'assessor en comunicació i consultor polític Antoni Gutiérrez Rubí acompanyaran el Molt Honorable President del Parlament en aquesta taula rodona.

Francesc-Marc Álvaro és periodista i assagista. Llicenciat en Ciències de la Informació per la UAB, va iniciar-se en el periodisme l’any 1979. És columnista del diari La Vanguardia i de les revistes El Temps i Serra d’Or, i col·labora a Catalunya Ràdio, Ràdio Barcelona, RAC1 i Ràdio4. Compagina la tasca professional amb la docència del periodisme a la Facultat de Ciències de la Comunicació Blanquerna de la Universitat Ramon Llull. Ha treballat com a redactor polític, cap d’Opinió i columnista del diari Avui i com a cronista d’El Mundo de Catalunya. Des del 1989, segueix i analitza els avatars de la política catalana i espanyola i els seus protagonistes.

Antoni Gutiérrez-Rubí [web] és assessor en comunicació i consultor polític a l'empresa Ideograma i treballa per a empreses, administracions públiques, polítics i partits, campanyes electorals així com fundacions, associacions sense ànim de lucre, universitats, entitats i institucions. Promou comunitats virtuals i processos de participació democràtica, és el coordinador de la iniciativa eDemocracia [bloc], un espai virtual de referència política i mediàtica sobre la democràcia digital. Com a assessor de comunicació política, escriu articles a El Periódico de Catalunya, El País, Público, Cinco Días i Expansión així com a mitjans estrangers.

· Cliqueu aquí per confirmar la vostra presència a l'acte del dia 2.

Comentaris

Entrades populars