Joan Rigol critica les mancances de la política actual però alerta que és necessària | El DDM s'endinsa en els suggerents camins del jazz



Just dos dies abans i en el mateix indret on dimecres tindrà lloc la presentació del volum Política i valors. Com restaurar la grandesa de la política?, de Daniel Ortiz, aquest vespre l'expresident del Parlament de Catalunya Joan Rigol ha parlat a Mataró sobre la desafecció política admetent les mancances que actualment el sistema de partits té però recordant alhora que la política és absolutament necessària perquè un país vagi bé [veure notícia a CatalunyaReligio.cat aquí]. Rigol ho ha dit a la sala d'actes de Caixa Laietana davant una cinquantena de persones convocades per la secció local del moviment Cristianisme Segle XXI. L'immediatisme i la lògica mediàtica que impregna la praxi política han estat altres elements de reflexió de Rigol, esdevenint un excel·lent pròleg a la presentació del volum Política i Valors editat per la Fundació Lluís Carulla i que d'aquí a 48 hores es presenta a la ciutat en un acte convocat per la mateixa Fundació i la revista Valors [confirmar presència a l'acte a través del Facebook clicant aquí].

Diaridelamusica.com: jazz a Vilassar de Mar


El passat diumenge a la tarda, a l'Ateneu Vilassanès, el duet format per Marian Barahona a la veu i Octavi Banyuls al piano va portar el seu so madur i tranquil a Vilassar, un recull de temes jazz amb referències a la música negra més accessible. Una bona ocasió per escoltar dues joves promeses locals que fan sentir la seva veu sota el nom de Jazz a Duo. (...)

* Llegeix la crònica d'Albert Clopés i Joan Gonzàlez a Diaridelamusica.com

Comentaris

Entrades populars