Javier García i Àlex Valls | Luis de Sebastián

Avui va de noms propis. A partir d'aquest mes de maig, la secció de contes de la revista Valors -que compta amb col·laboradors com Jordi Lopesino, Joan Carles González, Marina Guardiola o Roser Trilla- inicia una singular experiència entre un avi i un nét: el propi dibuixant Javier García [veure web] es converteix en narrador mentre que el seu avi, Benito Aranda, s'intercanvia els papers amb el nét i s'ocupa de les il·lustracions dels contes, que són precisament diàlegs entre els dos.

La secció de contes és una de les que singularitza la nostra revista, sobretot gràcies a la feina que mensualment fa el nostre company Javier García. Avui em diu que el seu avi ha vist el resultat de la tasca conjunta i que s'ha emocionat. A mi, només de pensar-ho, també.










I no deixem de parlar de dibuixants que col·laboren amb Valors. Si mensualment Javier García és l'encarregat d'il·lustrar el conte de la revista, també gairebé cada mes Àlex Valls [facebook] és el responsable d'interpretar -a la manera de Toni Batllori a La Vanguardia- una vinyeta que resumeixi la reflexió o el tema proposats aquell mes. Àlex Valls és notícia perquè aquest dimecres inaugura a l'Ateneu Caixa Laietana una exposició amb els seus treballs.

Luís de Sebastian, gràcies per tot



D'altra banda, avui també és absolutament necessari homenatjar la figura de Luis de Sebastián, a qui vaig tenir la sort d'entrevistar el passat mes de març a la seu d'ESADE, a l'avinguda de Pedralbes, i que ens ha deixat aquesta passada matinada. Potser va ser la darrera entrevista concedida pel propi Sebastián (l'Oriol Llop, cap de premsa d'ESADE, em confirma que si). Mare de Déu. Quan un periodista perd un dels seus entrevistats se li posen els pèls de punta. Aquell que ha estat el seu centre d'atenció un dia concret durant mitja hora, una hora, una tarda... ja no hi és. I això fa remoure l'estómac. Tan serè, tan ple, tan profund... i ara ja no hi és. Gràcies, Luis, per tot [cita del vídeo enregistrat per Valors aquest vespre al programa Economia i Empresa de Catalunya Ràdio, edició 26/05/09].

Comentaris

Anònim ha dit…
Gràcies Joan per aquesta oportunitat. Gran tasca esteu fent a valors.

Ànim i que duri.

jg

Entrades populars