Els SMS de Mataró Bus no van

Els informatius de Mataró Ràdio van posar ahir a prova la nova xarxa de Mataró Bus que des de dissabte s'ha posat en marxa a la capital del Maresme. En la part positiva, els autobusos compleixen amb els horaris previstos, en la negativa, la deficient comunicació d'aquests mateixos canvis així com el no funcionament del nou servei SMS.

Mataró Ràdio va fer ahir l'experiment i va enviar un missatge SMS des d'un telèfon mòbil tal com s'indica en els panells informatius d'aquest nou servei per saber quants minuts trigaria a passar l'autobús. El sistema, però, encara no funciona i segons fonts municipals no serà efectiu fins l’11 de febrer. A banda d'aquest nou servei, Mataró Ràdio també va comprovar com en algunes de les 168 parades que té la xarxa els nous horaris estan especificats en un paper enganxats sobre el recorregut antic. Aquesta mancança se supleix amb la presència d'un equip d'informadores que expliquen als usuaris els canvis.

Els usuaris van confirmar a Mataró Ràdio que de moment regna una certa confussió amb els nous horaris, segons explicava per exemple Josep Cols. Cal tenir en compte que algunes parades s'han mogut de lloc, de manera que alguns dels usuaris encara anaven una mica perduts. La comprovació efectuada per Mataró Ràdio va consistir en agafar el bus de la línia 5 des de la plaça de les Tereses. El vehicle va arribar a la parada de sortida sis minuts més tard del previst, a les sis i quaranta un minuts, però si que va complir l'horari d'arribada a la nova estació de Can Vilardell.

Escolta la crònica emesa per COMRàdio i Mataró Ràdio.

Els Filippo Landini més íntim*


La pluja va espantar part dels joves de Vilassar de Dalt, però els que van atrevir-se a sortir de casa van poder gaudir d’un concert de Filippo Landini ben especial. El quintet de Canet va voler aprofitar l’aire relaxat i formal que desprèn el teatre La Massa per oferir un espectacle amb un caire més intimista del que ens tenen acostumats. (...)

· Llegeix la resta a diaridelamusica.com.

Comentaris

Entrades populars