La dignitat de Vicenç Ferrer

Fernández de la Vega amb Vicenç Ferrer. Foto: Ministeri de la Presidència.

Aquesta passada setmana la vicepresidenta María Teresa Fernández de la Vega va viatjar a Anantapur, en el marc d'un viatge a la Índia, per imposar la Gran Creu de l'Ordre del Mèrit Civil al calellenc Vicenç Ferrer, que porta més de mitja vida fent l'impossible per al gènere humà al continent asiàtic.

El març de 2007, el propi Ferrer va tenir la gentilesa de col·laborar en el número 36 de la revista Valors, que anava dedica a la dignitat. L'article es titulava El camí per transformar la societat en dignitat i començava així:

"L’Home té una raó de ser i un objectiu personal per complir. En aquest món no hi ha cap persona, cosa o esdeveniment que sigui inútil. Tot el que existeix forma part de l’Univers perquè la seva presència és necessària i imprescindible. A l’home el mou una força interna que el condueix cap un camí que doni sentit a la seva existència. Una ordre que fa que el seu cor es mogui cap endavant amb l’objectiu natural de ser millor persona, des de l’egoisme més profund fins a donar la vida per l’altre. Tots som partíceps d’una TRANSFORMACIÓ que ens porta a la perfecció, a la bona acció".

Llegiu-lo tot sencer clicant aquí.

Nova entrega del Diaridelamusica.com: Cyan Bloddbane


La sala Revel’s de Calella de Mar va omplir-se dissabte d’amants del més pur heavy metal. El grup Cyan Bloodbane va ser el protagonista d’un concert fosc i intens, que va comptar amb un públic absolutament entregat. Llegeix la crònica a diaridelamusica.com.

Comentaris

Entrades populars